Welkom op mijn website

Mijn naam is Simon Minnesma, ik ben geboren in 1973 en woon in Dronrijp. Ik ben getrouwd en we hebben twee jongens, ook beide actief in de kaatssport. Gedurende achttien jaar ben ik kaatser geweest en hiervan behoorde ik een aantal jaren tot de top. De mooiste titel, welke ik heb gewonnen is toch wel “koning” op de PC in Franeker in 1995. Daarnaast staat mijn prijzenkast vol met alle aanspreekbare kaatsprijzen die te behalen zijn in de kaatssport. Als topsporter leerde ik altijd het maximale uit mezelf te halen. Door altijd te blijven leren, hard te trainen en uitdaging op te zoeken, met vallen en opstaan. Om mijn passie voor het kaatsen en kennis van het kaatsen door te geven heb ik sinds 2003 een eigen kaatsschool Score. Score heeft als doelstelling kaatsers plezier te laten beleven aan hun sport en ze zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Score geeft kaatstrainingen aan kaatsers uit alle jeugdcategorieën, aan junioren en aan senioren.

Naast een eigen kaatsschool, geef ik al vele jaren kaatsclinics onder de naam “Simon Minnesma Kaatsclinics”. Ik verzorg kaatsclinics aan onder andere ondernemers; sport is namelijk een ideale manier voor relatiemarketing (je kunt zakelijke en sociale contacten met elkaar combineren).

Ik geef ook clinics aan sportverenigingen, vriendengroepen, familieweekenden etc. Sport is emotie en sport brengt mensen samen. De kaatsclinics geef ik door heel Nederland.

Ben je op zoek naar een Friese waardevolle en leuke teambuilding voor je collega’s of samen met vrienden dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

Heb je belangstelling om te komen trainen bij kaatsschool Score dan kun je ook altijd een mail sturen naar hetzelfde mailadres.

Simon Minnesma

Wie weet komen we elkaar tegen op de kaatsvelden of bij een kaatsclinic!