Kaatsclinics

Sport geniet een enorme populariteit. Omdat het bij sport gaat om entertainment, bijzondere prestaties. Sport is emotie, sport brengt mensen samen. Daardoor kan sport een onderscheidend aspect zijn van de positionering van uw bedrijf, dienst of product. Sport biedt bovendien een ideaal platform voor relatiemarketing. Want sportevenementen lenen zich bij uitstek voor de combinatie van zakelijke en sociale contacten. Kaatser Simon Minnesma kent de mogelijkheden als geen ander.

Simon Minnesma geeft presentaties of lezingen, treedt eventueel op in reclame-commercials of advertenties, daarnaast geeft hij actief kaatsclinics op een naar u gewenste locatie. Dit kan op een veld dicht bij uw bedrijf zijn of op een prachtige locatie in Friesland, waar hij meerdere clinics heeft gehouden.

teamuitje kaatsen friesland

Mogelijke dagindeling:

14.00 uur
Ontvangst: Gasten krijgen een kop koffie / thee met oranjekoek

14.15 uur
Uitleg van het kaatsspel door Simon Minnesma aan de hand van een DVD met een “PC finale”. Uitleg spelregels (wordt gebruik gemaakt van een flip-over).

15.15 uur
Vertrek naar het kaatsveld. Hier heeft men de mogelijkheid om zich te verkleden.

15.30 uur
Start kaatsclinic. Alle onderdelen van het kaatsen komen hier aan de orde (opslaan, uitslaan) en de clinic wordt afgesloten met een kaatswedstrijd door de deelnemers (hieraan zijn prijzen verbonden). Op het veld is sportdrank aanwezig.

17.30 uur
Mogelijkheid te douchen en om te kleden in de kleedkamers van het sportveld.

18.00 uur
Borrel met aansluitend de prijsuitreiking en kransen voor de winnaars.

18.30 uur
Afsluitend een diner / buffet.

Op aanvraag zijn er volop extra en/of andere mogelijkheden.